About us


Vinnardag Fastigheter är ett familjeföretag som startade 2004. Vi började med åtta bostäder och har i dagsläget ett trettiotal bostäder för uthyrning. Vinnardag Fastigheter erbjuder möblerade boenden till företag i Europa och de nordligare delarna av Sverige. Våra bostäder är ett hemtrevligare alternativ för anställda som arbetar borta under längre eller kortare perioder. Våra boenden ligger inom bekväma avstånd till era arbetsplatser så att ni kan fokuser på det ni gör bäst.  Här har ni ert eget kök för självhushåll, alla bekvämligheter och ett boende med hemkänsla. 

Vårt fokus ligger på att skapa en smidig helhetslösning för ert boende där ni kan trivas och slipper oroa er för sådant som bara ska fungera. Vi är dessutom prisvärda i förhållande till våra konkurrenter. Alla våra boenden har fullt utrustade kök, platt-tv, internet, parkering och trädgård. Boendena kan hyras både under kortare och längre perioder, beroende på vilket behov ni har. I våra bostäder möts våra kunder av bekvämlighet, hemtrevlig inredning och renbäddade sängar. Ni ska trivas i ert hem under er vistelse!

 

Vi är måna om att kunna vara flexibla för våra kunders skull. Ni har som gäst alltid möjlighet att kontakta oss vid frågor eller jour, dygnet runt alla dagar i veckan!